Keuken inspiratie, Meubels, Woonkamer inspiratie

10x Witte eettafel


Witte eettafels zijn net zo populair als zwarte en rustieke houten eettafels. Het grote verschil is dat wit nóg makkelijker te combineren is dan zwart en hout.

Als je besloten hebt om voor een witte eettafel te gaan, moet je ook nog bedenken wat voor stijl je mooi vindt. Daarin heb je namelijk ook meerdere keuzes met uiteenlopende uitstralingen. Zo ziet een moderne witte kunststof tafel er heel anders uit dan een houten tafel.

Witte eettafel

Mooie witte eettafel

Mocht je het een beetje teveel wit vinden, dan kan je bijvoorbeeld ook een wit onderstel combineren met een houten tafelblad.

Houten tafel wit schilderen

Voor mensen die al in het bezit zijn van een houten eettafel, maar eigenlijk erop uitgekeken zijn, is het ook een idee om de tafel wit te schilderen. Belangrijk hierbij is dat je de tafel eerst goed schuurt, zodat het verf goed in het hout kan intrekken. Het is bovendien sterk aan te raden om meerder lagen verf te gebruiken.

Eettafel wit schilderen

Mocht je hier geen zin in hebben, dan zou je Annie Sloan verf kunnen overwegen. Hiermee is het zelfs niet nodig om de tafel eerst te schuren. Handig!

Houten eettafel wit onderstel

Klassieke witte eettafel

Moderne witte eettafel

Ronde witte eettafel

Strakke witte eettafel

Vierkante witte eettafel

Witte eettafel

Bron: Decoracion.facilisimo.com | Mylovelythings.blogspot.com | Planet-deco.fr | 101woonideeen.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam