Industrieel interieur, Interieur ideeën, Keuken inspiratie, Klassiek interieur, Landelijk interieur, Meubels, Modern interieur, Rustiek interieur, Scandinavisch interieur, Slaapkamer inspiratie, Vintage interieur, Woonaccessoires, Woonkamer inspiratie

10x Wandplanken


Kasten zijn onmisbaar in elk interieur. Je hebt immers opbergruimte nodig in huis. Kledingkasten, boekenkasten, commodes, noem maar op. Een mooie aanvulling op je kasten, zijn wandplanken. En eigenlijk zijn wandplanken ook een must have voor iedereen. Of het nu gaat om de keuken, woonkamer, slaapkamer of badkamer. Het kan overal. Ze kosten bovendien heel weinig, ze zijn handig, en ze kunnen zó leuk zijn! Voor vandaag hebben we tien mooie voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Wandplanken

Wandplanken

Wandplanken

Wandplanken kan je voor verschillende dingen gebruiken. Als boekenplank in de woonkamer of slaapkamer, om servies en keukengerei op te plaatsen, voor het plaatsen van grote en kleine lijsten, voor als je mooie kleine accessoires zoals een vazen, kaarsen, dozen… je kunt het zo gek niet bedenken.

Wandplanken monteren
Wandplanken kun je op verschillende manieren monteren aan de wand. Er zijn tegenwoordig super stijlvolle plankdragers verkrijgbaar. Van House Doctor of Bloomingville bijvoorbeeld. Je kunt ze ook als zwevende wandplank monteren. Op die manier creëer je een super strakke uitstraling, waarbij alleen de planken zichtbaar zijn.

Wandplanken

Wandplanken

Wandplanken

Wandplanken

Wandplanken

Wandplanken

Wandplanken

Wandplanken

Bron: Archdaily.com | Stylizimoblog.com | Apartmenttherapy.com | Blog.bellacor.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam