Meubels

10x Voorraadkast inspiratie


Tegenwoordig hebben de meeste mensen een moderne keuken met kasten waar alle boodschappen in opgeborgen kan worden. Bijvoorbeeld in de wandkast of in de grote ladekast. Eigenlijk is de traditionele voorraadkast daarmee een beetje verdwenen uit huis. En dat vinden wij heel erg jammer! De voorraadkast is tóch wel een authentiek iets in huis, waar je als kind dol op bent. Het is namelijk de kast waar je alle lekkers zijn opgeborgen zoals snoep, chocola en koekjes. De voorraadkast moet dus terugkomen! Om jou daarvan te overtuigen, hebben wij een aantal hele mooie inspiratie voorbeelden voor je op een rijtje gezet.

Voorraadkast inspiratie

Nog een heel mooi voorbeeld van een georganiseerde stellingkasten die als voorraadkast worden gebruikt.

Voorraadkast inspiratie

Een voorraadkast hoeft niet altijd een dichte kast te zijn. Stellingkasten zijn erg praktisch en kunnen erg mooi zijn.

Voorraadkast inspiratie

Hier een mooi voorbeeld van houten stellingkasten.

Voorraadkast inspiratie

Dit is wel dé ultieme voorraadkast. Het is weliswaar onderdeel van de keuken, maar het is wel een echte voorraadkast waar je ook daadwerkelijk in kunt lopen. Een soort van inloopvoorraadkast!

Voorraadkast inspiratie

Een berging is een ideale plek om er een voorraadkast in te richten. Sommigen gebruiken de berging ook echt als berging, maar eigenlijk is het veel leuker om het als voorraadkast te gebruiken.

Voorraadkast inspiratie

Organisatie is erg belangrijk in een voorraadkast. Wandplanken zijn dan ook onmisbaar in een goed georganiseerde voorraadkast zoals deze.

Voorraadkast inspiratie

Een trapkast is ook een hele goede ruimte voor een voorraadkast!

Voorraadkast inspiratie

Deze ruime voorraadkast is al erg praktisch ingericht, maar wordt ook nog eens helemaal stoer afgemaakt met een schuifdeur in boerderijstijl.

Voorraadkast inspiratie

Een klein maar fijne voorraadkast in de keuken. Nice!

Voorraadkast inspiratie

Wat een geweldig idee. Deze gehele kast is ingericht met op maat gemaakte ladekasten, die je op een hele praktische manier uit kunt schuiven. Op die manier kan je overal heel makkelijk bij komen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam