Meubels, Woonkamer inspiratie

10x TV meubel met opbergruimte


Ben je op zoek naar mooie TV meubels met opbergruimte? Zoek niet verder, want wij hebben de mooiste TV meubels met opbergruimte voor je op een rijtje gezet!

tv meubel met opbergruimte

Een modern TV meubel heeft niet alleen de functie om je TV een plekje te geven in de woonkamer, maar biedt ook voldoende opbergruimte voor randapparatuur, zoals de mediabox, de afstandsbediening en eventueel een dvd speler. Daarnaast zou het ook fijn zijn als je andere spullen, zoals boeken en tijdschriften, handleidingen of DVD’s kunt opbergen in de TV meubel. Ben jij op zoek naar mooie TV meubel met genoeg opbergruimte? Wij hebben verschillende soorten TV meubels van Furnea voor je op een rijtje gezet, die zowel mooi als praktisch zijn. Welke zou jij graag in jouw woonkamer willen hebben?

1. Tenso Plain TV meubel

We beginnen gelijk met een heel mooi ontwerp, het Plain TV meubel van het Zweedse merk Tenzo. Het ontwerp, dat de tradities van Scandinavisch design volgt, is tijdloos, elegant en strak. De gehele Plain serie is ontworpen door de Zweedse ontwerper Monika Mulder, die streeft naar het creëren van functionele objecten die speels en mooi zijn. En wat natuurlijk fijn is van dit TV meubel, is dat het geweldige opbergruimte biedt, in de vorm van zowel open als dichte kasten. Hieronder zie je het in zwart, maar het is ook verkrijgbaar in de kleuren groen en lichtgrijs.

tv meubel met opbergruimte tenso plain

2. Richmond Interiors Redmond TV meubel

Heb je mooie objecten die gezien mogen worden en niet achter deur en grendel wilt verbergen, dan is dit TV meubel een goed idee. Het Richmond Interiors Redmond TV meubel is 180 cm breed, 50.5 cm hoog en 40 cm diep. Het glanzende RVS frame geeft het meubel een moderne uitstraling, terwijl de gerecycleerd houten kast een sfeervolle warme sfeer geven. Het TV meubel heeft aan de voorkant drie open vakken waar mooie spullen in geplaatst kunnen worden.

tv meubel met opbergrumte richmond interiors redmond

3. Davidi Design Float TV meubel

Heb je een stoere woonkamer, en ben je op zoek naar een TV meubel die daar perfect bij past? Dit is het Davidi Design Float TV meubel. Het meubel is gemaakt van robuust hardhout, gecombineerd een opgeschuurd stalen frame. Hierdoor heeft het meubel een stoer industriële uitstraling, dat past in alle interieurstijlen. Of je nou een industrieel interieur, modern interieur of een rustiek landelijk interieur hebt. Het Davidi Design Float TV meubel is verkrijgbaar met zowel drie als vier laden.

tv meubel met opbergruimte davidi design

4. Davidi Design Gobi TV Meubel

Vind je een volledig houten TV meubel mooi? Hoewel dit TV meubel ook van Davidi Design is, is het ontwerp totaal anders. Op de stoere metalen handgrepen na, is dit TV meubel volledig gemaakt van massief hout in een mango zandkleur. Het heeft een breedte van 135 cm, terwijl zowel de diepte als hoogte 45 cm zijn. Dankzij de twee brede laden, heb je met dit meubel ook genoeg opbergruimte voor verschillende spullen.

tv meubel met opbergruimte davidi design gobi

5. Benvenuto Design Pratiko TV wandmeubel

Heb je heel veel spullen, en wil je een TV meubel met heel veel opbergruimte? Dan kan een groot TV wandmeubel een goed idee zijn. Onderstaand TV wandmeubel is daar een mooi voorbeeld van – het Pratiko TV meubel van het Italiaanse merk Benvenuto Design. Open grijze vakken zijn gecombineerd met dichte eikenhouten kasten. En de TV kan mooi geplaatst worden in het open vak midden in het meubel. Dit moderne TV meubel kan de blikvanger worden in jouw woonkamer?

tv meubel met opbergruimte Benvenuto Design Pratiko TV wandmeubel

6. Benvenuto Design Bex TV wandmeubel

Vind je het Praktiko TV wandmeubel mooi, maar je wilt liever een zwevend TV meubel? Hieronder zie je het mooie Benvenuto Design Bex TV wandmeubel. Een groot wandmeubel van 300 cm breed, 35 cm diep en 200 cm hoogt, en kan in z’n geheel strak aan de muur gemonteerd worden. Het meubel is voorzien van twee hoogglans witte kasten, gecombineerd met walnoot houten kasten die geopend kunnen worden met een soft-close systeem.

zwevende tv meubel met opbergruimte Benvenuto Design Bex TV wandmeubel

7. Germania Mesa TV Meubel

Heb je een smalle of kleine woonkamer, met een klein zwevend TV meubel kan je jouw woonkamer ruimtelijker maken. Dit is het Mesa TV meubel van Germania, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren en de breedtes 140 cm en 180 cm. De kast aan de linkerkant is voorzien van een handige klepdeur, wat ideaal is voor het opbergen van bijvoorbeeld de mediabox.

tv meubel met opbergruimte germania besa

8. Design Fever Cleney TV kast

Een keer wat anders dan een strak rechthoekig TV meubel? Hieronder zien jullie de bijzondere Cleney TV kast van Design Fever. Het is een laag TV meubel dat hele mooie organische ronde vormen heeft. De rondingen zijn voorzien open vakken waar spullen in opgeborgen kunnen worden. Je kunt de TV op het meubel plaatsen, maar omdat het zo laag is, is het ook een heel leuk idee om de TV aan de muur op te hangen.

tv meubel met opbergruimte design fever cleney

9. Nova Design Lille TV meubel

Dit is TV meubel Lille van het Duitse merk Nova Design. Een strak modern mat-witte TV meubel met een zwart gepoedercoat metalen frame en deurgrepen. Het ziet er niet alleen erg mooi en strak uit, het heeft ook enorm veel opbergruimte, in de vorm van vijf grote en kleine lades en een open vak.

tv meubel met opbergruimte nova design lille

10. Suse Interior Ladadee TV meubel

Vind je de Ibiza en Balinese meubelstijl mooi? Dan zal je dit TV meubel helemaal geweldig vinden – het Lakadee TV meubel van Suse Interior. Het is een prachtig houten TV meubel met sierlijke deuren en details, die doen denken aan het houtsnijwerk van meubels uit de populaire vakantiebestemmingen. Naast de twee kasten aan de zijkanten, vind je in het midden ook twee open vakken.

tv meubel met opbergruimte suse interior ladadee

Bekijk ook:
5x TV meubels waar je meer dan alleen een TV op kunt plaatsen
TV meubel inspiratie en ideeën
TV ophangen? 5x Tips

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam