Industrieel interieur

10x Thuisbioscoop


Twintig jaar geleden was een echte eigen inloopkast dé woondroom voor elke vrouw. Tegenwoordig is een inloopkast uitgegroeid tot een kamer die regelmatig voorkomt in een woning. Het is niet meer zó bijzonder al dan het toen was. Er zijn echter nog steeds speciale ruimtes wat voor velen een droom is. Een thuisbioscoop is daar een heel mooi voorbeeld van. Dan hebben we het niet over een uitgebreide home cinema set en een bijbehorende luxe televisie, maar een échte thuisbioscoop!

Thuisbioscoop

Luxe tapijt, luxe wandbekleding, mooie inbouwspotjes in het zwarte plafond, en een grote luxe blauwe fluwelen bank. De ultieme thuisbioscoop!

Statussymbool

Je ziet een thuisbioscoop vaak op tv, in programma’s zoals MTV crib, waar binnen wordt gekeken in woningen van rijke sporters, acteurs en actrices, zangers en zangeressen. Het is een ruimte waarmee gepronkt kan worden, een statussymbool. Zo’n luxe thuisbioscoop kost is namelijk niet goedkoop. Niet alleen om het in te richten met luxe apparatuur en zitplekken, maar je hebt natuurlijk ook een huis nodig waar dat mogelijk is. Vooralsnog zal een thuisbioscoop voor de meeste onder ons dus een droom blijven. Laat deze droom niet varen, want wie weet is dat over tien jaar een heel ander verhaal, en groeit de thuisbioscoop net als een inloopkast uit tot een standaard in huis.

Om je alvast een beetje lekker te maken, hebben wij tien mooie voorbeelden gevonden van super mooie en luxe thuisbioscopen. Heerlijk toch?

Thuisbioscoop

Hoe cool is dit? Met grote zitkussens kan je zelfs liggend naar een goede film kijken!

Thuisbioscoop

Deze gehele thuisbioscoop is bekleed met hout. Een houten vloer, houten wandbekleding en zelfs het plafond is bekleed met stoere rustieke houten planken. De grote zachte loungebank past er ook perfect bij!

 

Thuisbioscoop

In deze thuisbioscoop hebben ze gekozen voor een luxe klassieke look. Naast een grote fluwelen loungebank, vind je achterin ook een rijtje comfortabele fauteuils. Genoeg zitplek dus!

Thuisbioscoop

In plaats van een loungebank of bioscoopstoelen, hebben ze in deze thuisbioscoop gekozen voor twee heerlijke chaise lounge. Wat ook erg mooi is, zijn de muren die met roze fluwelen bekleding is afgewerkt.

Thuisbioscoop

Een ‘bescheiden’ thuisbioscoop met een heerlijke loungebank waar je languit kunt liggen.

Thuisbioscoop

Thuisbioscoop

Hier hebben ze een echte bioscoop effect gecreëerd, door wit geschilderde houten paletten op elkaar te stapelen. Daarop zijn zachte kussens geplaatst zodat je comfortabel naar een goede film kunt kijken.

Thuisbioscoop

Thuisbioscoop

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam