Interieur ideeën

10x Mooie kattenbakken die gezien mogen worden


Hoewel katten een stuk minder populair zijn als honden als huisdier, zijn er bijna drie miljoen mensen in Nederland die één of meerdere katten in huis hebben. En als je een kat in huis hebt, dan heb je ook een kattenbak nodig. Kattenbakken hebben echter het imago dat ze niet echt mooi zijn. Zo’n groot lelijk plastic ding in een lelijke kleur wil je natuurlijk niet in het zicht hebben. Het verpest de rest van je interieur. Maar gelukkig zijn er ook kattenbakken en kattenmanden die wél mooi zijn. Mooie kattenbakken die wel gezien mogen worden in je woonkamer, hal of keuken.

Wij hebben tien mooie design kattenbakken voor je op een rijtje gezet. Welke vind jij het mooist?

1. Kattenbak van underlayment

Als je geen mooie kattenbak kunt vinden die helemaal voldoet aan jouw wensen? Dan kan je er ook zelf ééntje maken. Deze super stoere en mooie kattenbak is volledig gemaakt van underlayment/multiplex. Een vierkante box met een ronde opening aan de voorkant en vier stoere poten.

Mooie kattenbak design

Underlayment is dé interieurtrend van afgelopen jaren!

2. Kattenbak in vorm van huis

Voor de kat maakt het natuurlijk niet zoveel uit, zolang hij zijn kattengrit krijgt, maar voor jou is het wel zo fijn als de kattenbak gezien mag worden. Deze mooie kattenbak heeft de vorm van een huisje. Het heeft een deuropening in de vorm van een kattenkop en een mooie puntdak met ventilatieroosters.

Mooie kattenbak design

Een witte kattenbak in de vorm van een huisje. De uitgang in de vorm van een kattenkop maakt het natuurlijk extra leuk!

3. Kattenbak in trapkast

Maatwerk is altijd een goed idee. Hier hebben ze een trapkast volledig op maat gemaakt. In die trapkast hebben ze ook een kattenhuisje gemaakt met een opening in de vorm van een kattenkop. Geweldig!

Mooie kattenbak design

Een inbouw kattenbak onder de trap. Nice!

4. Kattenbak in Meyou

Dit is de mooie kattenbak van Meyou Paris, ontworpen door Aude Sanchez en Guillaume Gadenne. Het merk heeft drie verschillende kattenbakken ontworpen, die allemaal super mooi zijn. Maar dit model vinden we het mooist, die een beetje doet denken aan een luxe lounge chair.

Mooie kattenbak design

Een kattenbak met een Scandinavisch design, bestaande uit een houten onderstel en een kap van grijs vilt.

5. Stoere kattenbak met stalen frame

Dit is een andere kattenbak van Meyou. Zoals je kan zien is het een totaal andere kattenbak, maar dankzij de zwarte stalen frame, ziet het er super stoer uit. Helemaal passend bij de stalen interieur trend!

Mooie kattenbak design

Een stalen frame met een grote grijze bol zorgen voor een stoere kattenbak!

6. Meyou kattenbak witte bol houten poten

Dit is het derde ontwerp Aude Sanchez en Guillaume Gadenne voor Meyou Paris heeft ontworpen. Ook deze kattenbak ziet er weer heel anders uit dan de andere twee mooie kattenbakken. Net als de tweede kattenbak, heeft ook deze een grote ronde bol. Dit model wordt echter ondersteund door mooie Scandinavisch getinte houten poten.

Mooie kattenbak design

Een ronde witte bol als kattenbak,, terwijl de houten poten voor de stabiliteit zorgen.

7. Cat house kattenbak van STAYSTAY

Deze super mooie kattenbak behoort tot één van onze favoriet. Het is ontworpen door designstudio monocomplex voor STAYSTAY. Je ziet hem hier in het okergeel, maar de mooie kattenbak is ook verkrijgbaar in de kleuren turquoise groen en bruin.

Mooie kattenbak design

Een echte design kattenbak!

8. Mooie gebreide kattenbak

Dit is de Curver Cozy Pet Home kattenbak, die een beetje doet denken aan een gebreide poef. De buitenkant is namelijk volledig gebreid. Nice!

Mooie kattenbak design

Deze kattenbak heeft een mooie gebreide buitenkant. Je kunt het ook gebruiken als een kruk.

9. Geometrische houten kattenbak

Deze super mooie geometrische houten kattenbak is verkrijgbaar in vier verschillende houtsoorten en vijftien verschillende stoffen.

Mooie kattenbak design

Een kastanje houten kattenbak met een geometrisch ontwerp.

10. Tipi tent kattenbak Lou la Belle

Tipi tenten zijn leuk voor kinderen. Ouders zijn er ook blij mee, omdat ze er allemaal erg leuk en decoratief uit zien. Lou la Belle heeft daarom een kattenbak/kattenhuis ontworpen in de vorm van een super stijlvolle tipi tent!

Mooie kattenbak design

Een tipi tent als kattenbak!

Hondenkussens

Alles wat hier boven gezegd is, geldt natuurlijk ook voor honden. Ben jij op zoek naar een mooie hondenkussen, wat geen afbreuk is aan je interieur? We hebben hieronder een aantal mooie voorbeelden voor je op een rijtje gezet!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam