Woonaccessoires

10x Leuke muurhaken


Muurhaken zijn altijd handig in huis. Je kunt ze overal voor gebruiken. In de keuken voor het ophangen van theekdoeken, in de badkamer voor het ophangen van handdoeken, in de hal voor het ophangen van jassen, tassen en sleutels, noem maar op. De muurhaken hang je bovendien vaak op plekken die goed in het zicht zijn. Een belangrijke reden om leuke muurhaken te nemen, die gezien mogen worden. Leuke muurhaken die eigenlijk ook een vorm van decoratie zijn. Vandaag willen we je daarom inspireren met 10 voorbeelden van super leuke en originele muurhaken!

Leuke muurhaken

Dit zijn de mega populaire The Dots haken van Muuto. Hier zie je de ronde houten haken gebruikt worden in de hal om tassen en accessoires op te hangen, maar het leuke is dat je ze eigenlijk voor alles en nog wat kunt gebruiken.

Leuke muurhaken

Je hebt traditionele haken met een traditioneel ontwerp, maar er zijn ook heel veel muurhaken met een heel bijzonder en uniek ontwerp. Wat dat betreft kan je dus een beetje out of the box denken. Muurhaken in de vorm van industriële schroeven, wasknijpers, stenen of ieder ander bedenkbare vorm.

Vind je eenvoudige muurhaken leuker, dan kan je ook denken aan normalere muurhaken in leuke kleuren en materialen. Muurhaken van goud, koper en hout zijn bijvoorbeeld erg populair.

Leuke muurhaken

Leuke muurhaken

Leuke muurhaken

hay-gym-haken

hay-gym-haken-2

Hierboven zie je dat de Gym haken van Hay op twee verschillende manieren gebruikt kunnen worden, als haak voor een theedoek of om er een hanglamp aan te hangen. Beide ideeën zijn super leuk!

Leuke muurhaken

Leuke muurhaken

Leuke muurhaken

Leuke muurhaken

Leuke muurhaken

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam