Woonaccessoires

10x Krijtbord in huis


Net zoals veel items in de interieur inrichting, is ook het krijtbord oorspronkelijk niet voor het interieur bedoeld. Krijtbord is natuurlijk iets wat op school gebruikt werd. Maar tegenwoordig is het heel normaal om ook thuis een krijtbord te hebben. En het leuke is dat het overal in huis kan. De keuken is een erg populaire plek, maar ook in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, werkkamer, hal, badkamer en zelfs het toilet zie je het vraag terugkomen!

Krijtbord in badkamer

Krijtbord in hal

Krijtbord in huis

Bord, sticker of verf

Krijtbord kan bovendien in verschillende vormen. De meest oude manier is gewoon een echte krijtboard, die je tegen of aan de muur kunt hangen. Hiernaast bestaan er ook krijtbord stickers. Deze stickers zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en kunnen eenvoudig aangebracht worden aan de muur of bijvoorbeeld op een kast.

Tot slot heb je ook zoiets als krijtbord verf. Juist, met het verf is het mogelijk om een gehele muur te schilderen als krijtbord. Deze verf is vaak verkrijgbaar bij de meeste bouwmarkten zoals Gamma, Karwei of Praxis.

Krijtbord in keuken

Krijtbord in kinderkamer

Krijtbord in slaapkamer

Krijtbord sticker

Krijtbord in toilet

Krijtbord verf

Krijtbord in werkkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam