Tuininspiratie

10x Carport inspiratie


Een carport is een soort overkapping in de voortuin, die ervoor zorgt dat je auto overdekt kunt parkeren. Ideaal dus voor mensen die hun mooie auto willen beschermen tegen het weer. Maar een carport biedt ook andere voordelen dan alleen bescherming voor je auto. Vandaag willen we jullie 10x carport inspiratie laten zien en meerdere redenen benoemen waarom je een carport zou moeten nemen aan huis.

Carport inspiratie

Carport inspiratie

De voordelen van een carport

– Een carport beschermt je auto tegen regen, wind en sneeuw. Hierdoor is er bijvoorbeeld minder kans op roestvorming voor je auto.
– Het biedt beter bescherming tegen vorst, waardoor de kans kleiner is dan je de ruiten moet krabben na nachtvorst.
– De carport beschermt niet alleen je auto tegen regen, wind en sneeuw. Voor jou is het natuurlijk ook fijner om droog in de auto te kunnen stappen.
– Naast de overkapping voor je auto, kan je ook andere dingen onder de carport plaatsen. Denk aan de fietsen, een motor of tuinbenodigdheden zoals een grasmaaier, gereedschap etc.
– Een carport verhoogt de waarde van je huis.

Carport inspiratie

Carport inspiratie

Carport inspiratie

Carport inspiratie

Bovenstaande carports zijn super luxe varianten die al meegebouwd zijn bij de bouw van het huis. Je kunt echter ook flexibelere carports aan je huis bouwen met een tuinoverkapping, zoals de carports van Tuinmaximaal. Hieronder zie je enkele mooie voorbeelden daarvan.

Carport inspiratie

Carport inspiratie

Carport inspiratie

Carport inspiratie

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam