Tuininspiratie

Tuinhuis ideeën

Heb je een tuin met voldoende ruimte? Dan is een tuinhuis altijd een goed idee! Het fijne van een tuinhuis, is dat je het op verschillende manieren kunt gebruiken. Dit is heel erg afhankelijk van waar jij persoonlijk behoefte aan hebt. Heb je een plek nodig voor het opbergen van fietsen en gereedschap? Richt het tuinhuis dan in als schuur. Heb je extra slaapplek nodig voor logees? Maak er dan een logeerkamer van. Vind je het fijn om in een aparte afgesloten ruimte aan huis te kunnen werken? Gebruik het tuinhuis dan als kantoor. En ben je een kunstenaar? Dan kan je het tuinhuis ook als atelier inrichten. Het kan allemaal!

Tuinhuis ideeën

Schuur

De meeste mensen richten hun tuinhuis in als schuur of berging. Een plek waar de fietsen en scooters geplaatst kunnen worden. Daarnaast is het ook altijd fijn om een ruimte te hebben voor spullen zoals gereedschap, tuinmeubilair, spullen voor de BBQ, noem maar op.

tuinhuis schuur

tuinhuis schuur

Logeerkamer

Het klinkt misschien niet zo fijn om je logees naar het tuinhuis te sturen. Maar tuinhuisjes kunnen juist super leuk, knus en warm zijn. Natuurlijk heb je hele eenvoudige en kleine tuinhuisjes, maar er zijn ook grote houten garages verkrijgbaar, die je heel leuk kunt inrichten. Je logees zullen het geweldig vinden!

tuinhuis logeerkamer

tuinhuis logeerkamer

Kantoor

Thuiswerken is helemaal hot. Van kleine administratieve werkzaamheden tot echte uren die je maakt als ZZP’er. Veel mensen werken aan de eettafel of hebben een werkplek ingericht in de woonkamer. De kans bestaat dan wel dat je snel afgeleid wordt. Met een tuinhuis als kantoor heb je daar véél minder last van!

tuinhuis kantoor

tuinhuis kantoor

tuinhuis kantoor

Atelier

Als kunstenaar of kunstenares heb je heel veel spullen. De spullen die je maakt én spullen die je gebruikt. Daarom is een aparte atelier altijd fijn. Heb je daarom als kunstenaar of kunstenares de mogelijkheid om een tuinhuis in te richten als atelier? Gelijk doen!

tuinhuis atelier

tuinhuis atelier

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam