Woonkamer inspiratie

L vormige woonkamer

Op deze pagina vind je handige tips en leuke ideeën voor het inrichten van een l vormige woonkamer. Een woonkamer kan verschillende vormen hebben. Vierkant, rechthoek en er zijn zelfs rondvormige woonkamers. Een veel voorkomende vorm is de l vormige woonkamer. Zoals de naam al zegt, gaat het om een woonkamer met de vorm van een letter L uit het alfabet.

L vormige woonkamer

Indeling l vormige woonkamer

Het belangrijkste onderdeel bij het inrichten van een l vormige woonkamer, is de indeling. Dus waar worden alle meubels geplaatst? De bank, de salontafel en de tv meubel zijn onmisbaar. Alle woonkamers hebben hiermee te maken. Maar uiteraard hebben de meeste woonkamers meerdere meubels en accessoires. Daarom is het ook lastig om een goede indeling te maken voor een l vormige woonkamer. Denk aan een eettafel of bijvoorbeeld een loveseat.

Indeling L vormige woonkamer

L vormige woonkamer tips

Omdat het best moeilijk zijn om een l vormige woonkamer in te richten, hebben wij een aantal handige tips voor je:
– Teken eerst een plattegrond van je woonkamer op een grote vel papier.
– Teken vervolgens op schaal alle meubels en accessoires die je hebt uit. Knip deze vervolgens uit met een schaar.
– Door het plaatsen van de uitgeknipte meubels op de plattegrond, kan je op een simpele manier een indeling maken voor je l vormige woonkamer, zonder dat je steeds alle meubels heen en weer moet verhuizen.
– Er zijn een aantal praktische indelingen voor een l vormige woonkamer. Met de indeling waarbij de bank tegen de muur staat, creëer je een open karakter in de woonkamer. Wil je een gezellige hoek creeeren, dan kan de bank dusdanig plaatsen dat de bank hét sluitstuk vormt van de zithoek. Dus precies op de grens van de korte en lange zijde van de l vorm.

L vormige woonkamer tips

L vormige woonkamer ideeën

Foto’s zeggen meer dan miljoen woorden! Bovenstaande tips voor de indeling van een l vormige woonkamer zijn handig, maar je wilt natuurlijk ook wat voorbeelden en ideeën zien. Goed nieuws. Wij hebben een aantal mooie l vormige woonkamers voorbeelden voor je verzameld met de mooiste ideeën. Enjoy!

L vormige woonkamer ideeen

L vormige woonkamer inrichten

L vormige woonkamer inrichten

Dit vind je wellicht ook interessant

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

Protected by WP Anti Spam